Gå in i templet för Idol of Fortune

Play’n GO frågar om turen är på din sida med sin senaste utgåva, Idol of Fortune.

Lugn och ro sköljer över dig när du går in i Ganeshas tempel. Ganesha är en symbol för visdom, förståelse och det intellekt som någon måste ha för att uppnå perfektion i livet. Kommer Ganesha att undanröja hinder längs den väg som leder till ofattbara rikedomar?Det här spelet är inspirerat av klassiska sydasiatiska landskap och teman och breddar Play’n GO:s oöverträffade portfölj ytterligare eftersom nya teman ständigt utforskas. Mångfalden i deras titlar innebär att det finns något för varje spelare.

Wild Prize-funktionen utlöses när guldhjulet är aktivt och en Wild landar i det. Detta öppnar sedan ett minispel där spelaren måste matcha tre symboler från ett urval av 12 för att vinna Wild Prize. I Free Spins-funktionen kan spelaren välja antalet Free Spins och antalet Mystery Reels för att forma sitt spel och få en verkligt uppslukande upplevelse. Det finns en chans för spelare att få upp till 88 Mystery Symbols med 20 Free Spins om de väljer Mystery Pick.

Visuellt sett är det här spelet vackert. Med en målad stil hoppar färgerna från hjulen, linjerna virvlar och djuren kommer till liv, vilket uppnår inget mindre än överflöd.