Golden Haul Infinity Reels!

Golden Haul är en unik slot som förbättrar Infinity Reels-konceptet med Infinity Wild. Den nya Infinity Wild-symbolen utökar Wild-symbolen över ett antal hjul, med obegränsad potential att återaktiveras om och om igen.

 

Om du känner dig själv som en het guldgrävare – då är det här slotspelet som du har väntat på! Precis som många andra slots genom tiderna ger Golden Haul Infinity Reels™ liv åt vilda västerns guldrushtema på hjulen, den här gången med en banbrytande stil, skapad av Bad Dingo studio, på Yggdrasil Masters-plattformen. Det här coola och unika spelet kommer att bli en vinnare om du redan älskar Infinity Reels-spel, eller om du är ny på den här stilen av slots och vill ha något spännande. Guldgrävaren kan spränga hjulen för att öka vinsterna, medan retro wild west gold rush slotlandskapet är en säker favorit. Golden Haul Infinity Reels™ har ett avslappnat och roligt tema som snurrar i en svunnen tid, komplett med dynamitstänger som kan öppna upp vinstmöjligheter runt varje gruvschakt.

Lägg till det nya konceptet Infinity Wilds och free spin-läget, och Golden Haul kan explodera till fantastiska belöningsnivåer. Den här mekaniken ger en oöverträffad förbättring av den befintliga Infinity Reels-funktionen, med automatisk förlängning av hjulen när en Infinity Wild dyker upp, förutom garanterade Wild-symboler på varje extra hjul. Kolla in demotypen nedan för att se magin i Golden Haul Infinity Reels™ slot.