FAT FRANKIES

OM SPEL
VAD ÄR HISTORIEN?
Det är dags för mat!

Play’n GO serverar spelarna ett spel som de verkligen kan sätta tänderna i med Fat Frankies.

Fat Frankie serverar den bästa maten i stan, men han vill sätta sitt namn på den kulinariska kartan. Hjälp honom att visa att hans Food Truck har vad som krävs.

 

Beställningar, tips och recensioner är nyckeln till framgång! En enkel sak, eller hur?

FUNKTIONER

Med en stark berättelse har spelarna tydliga mål i sikte från början. Målet med spelet är att bygga upp Frankies rykte som den bästa matbilen i stan. Det finns fyra sätt för dem att göra detta genom de fyra funktionerna som utlöses i bonusrundorna.

 

I Burger Bonanza kommer burgare att fastna på hjulen och belöna ett re-spin, detta fortsätter tills inga fler burgare landar på hjulen, då betalas prispengarna ut.

 

I Flip the Tip får spelarna tre mynt som de ska vända i en dricksburk, om myntet faller i burken ökar multiplikatorn. Om myntet inte hamnar i burken förlorar spelarna det myntet. Om de får nästa mynt i burken får de tillbaka det myntet på sina tre. Denna runda avslutas när spelarna når max multiplikatorn eller förlorar alla tre mynten.

 

Greasy Wilds visar en animerad Frankie som dyker upp och spiller fett över hela hjulen! Detta leder till att det finns ett till fem Wild-hjul på rutnätet.

 

Slutligen finns det Five Star Free Spins. Varje gång Five Star-symbolen landar på hjulen ökar vinstmultiplikatorn och lägger till två extra snurr; multiplikatorn varierar från x2 upp till x6 gånger.

TRÄFFA KARAKTÄRERNA
Fat Frankie

Detta kulinariska geni är lite överdrivet när det gäller att marknadsföra sin matbil. Men med det hjärta och den själ som behövs för att laga mat till en storm vet vi att han är på väg mot framgång… Även om han är lite klumpig.