Raging Rex 2 bites back

17 mars 2022 – Efter framgången med deras första Jurassic-spel är Play’n GO tillbaka med Raging Rex 2. Och den här gången är han inte ensam.

Marken krusas av tunga stampar och lämnar de kolossala jurassiska fotspåren från Raging Rex, men den här gången får han sällskap av sina kläckta ungar. Det stämmer, Rex-familjen växer… Och de är hungriga.

Vi följer den berättande utvecklingen av Raging Rex i dess framgångsrika uppföljare, och den lever verkligen upp till sin föregångare. Denna Dynamic Payways slot skakar till sin kärna av underhållning.

Typiska slots med 6×4 rutnät erbjuder lockande möjligheter och Raging Rex 2 är ingen som gör dig besviken eftersom det skapar enorma 4096 sätt för spelarna att vinna, plus en chans att vinna en kolossal x30 000 deras insats! Här finns tre Free Spin-funktioner: Primal Fury, Hatchling Mania och Jurassic Mayhem kan spelarna välja hur de vill forma sitt spel.

Det här spelet handlar helt och hållet om upplevelsen. Både dinosaurie- och slotälskare kommer att uppskatta detaljerna och nicken till det tidigare spelet.

När det gäller imponerande visuella berättelser är både Raging Rex och hans kläcklingar utformade med en cool 3D-estetik för att få spelarna att känna sig som om de tar en promenad på den jurassiska sidan. På tal om det kommer fans av det tidigare spelet att bli glada att se att Raging Rex Walking Wild gör en återkomst i uppföljaren.

Head of Games, Charlotte Miliziano säger:

”Spelarna älskade Raging Rex och han är tillbaka på grund av en överväldigande populär efterfrågan. Allt i det här spelet är BIG för att matcha temat. Kombinationen av dynamiska vinstvägar, 3D-figurer och en chans att vinna x30 000 sin insats.

”Med återupplivningen av en viss dinosaurietema-serie på biograferna, vad är det som säger att en Raging Rex-trilogi inte är på gång?”

Testspela spelet här.